Αναζήτηση

Διάφορα Κείμενα

Αντιμήνσιο Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου

eikona-agiwn-morfou.jpg


eikona-agiwn-morfou.jpg


Ο άγιος Ιάκωβος ‘‘ο με συγχωρείτε

Αρχική Διάφορα Κείμενα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΟΡΦΟΥ
en el fr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΟΡΦΟΥ Εκτύπωση

Η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου ανακοινώνει ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα ιώσεως και υπεβλήθη στο τεστ του COVID-19, στο οποίοκαι βρέθηκε θετικός. Ο Πανιερώτατος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή από γιατρούς τους οποίους εμπιστεύεται και θα παραμείνει στο κελλί του μέχρι συμπληρώσεως των προβλεπομένων ημερών αποθεραπείας. Τονίζεται ότι καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας του ο Πανιερώτατος δεν θα δέχεται επισκέψεις, ούτε θα απαντά σε τηλεφωνήματα. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι δεν εμβολιάστηκεούτε και πρόκειται να εμβολιασθεί με εμβόλια για τη νόσο  COVID-19.

Αναφορικά προς την προχείριση σε Οικονόμο του εφημερίου του ναού του Τιμίου Προδρόμου, π. Ιωάννη Δημοσθένους, ανακοινώνεται εκ νέου ότι ο Πανιερώτατος  θα τελέσει την εν λόγῳ προχείριση στο χωριό Πρόδρομος κατά τη Θεία Λειτουργία που θα τελεσθεί εκεί το Σάββατο, 11.09.2021.

Ευχή Πανιερωτάτου: Εύχομαι σε όλους τους ασθενούντες η Παναγία να τους σκεπάζει και να έχουν την υπομονή και την πίστη των Αγίων.  Ἀνήρ δέ φρόνιμος ησυχίαν ἄγει"

Μετ’ ευχών
Ο Μόρφου Νεόφυτος
Ευρύχου 18 Αυγούστου 2021