Αναζήτηση

Διάφορα Κείμενα

Αντιμήνσιο Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου

eikona-agiwn-morfou.jpg


eikona-agiwn-morfou.jpg


Ο άγιος Ιάκωβος ‘‘ο με συγχωρείτε

Αρχική Διάφορα Κείμενα Δέκα λόγοι για τους οποίους ΔΕΝ θα εμβολιαστώ!
en el fr
Δέκα λόγοι για τους οποίους ΔΕΝ θα εμβολιαστώ! Εκτύπωση

Είμαι ένας απλός Ορθόδοξος Χριστιανός. Αποφάσισα να ΜΗΝ εμβολιαστώ για τον κορωνοϊό για τους εξής λόγους:

1. Τα εμβόλια που κυκλοφορούν (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson and Johnson) χρησιμοποιούν για την παραγωγή τους ή/και για τον δοκιμαστικό τους έλεγχο κυτταρικές σειρές που προήλθαν από ιστούς εκτρωμένων εμβρύων, σύμφωνα με τα δεδομένα των ιδίων των Φαρμακοβιομηχανιών. Αυτό είναι ανήθικο και αντιχριστιανικό.

2. Τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι πειραματικά και επικίνδυνα. Έχουν αδειοδοτηθεί μόνο για πειραματική χρήση και κυκλοφορούν χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενοι έλεγχοι. Έχουν ήδη καταγγελθεί πάμπολλες περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών (θάνατοι, εγκεφαλικά επεισόδια, θρομβώσεις, παραλυσίες, τύφλωση κ.ά.). Χρησιμοποιούν μια γενετική τεχνολογία που δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε σε εμβόλια. Κανείς δεν γνωρίζει ποιές μακροχρόνιες επιπτώσεις θα υπάρξουνστους εμβολιασμένους. Επιστημονικές έρευνες καταδεικνύουν ότι οι εμβολιασμένοι είναι περισσότερο ευάλωτοι στο να προσβληθούν από τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού.

3. Οι Κυβερνήσεις και τα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προπαγανδίζουν μονόπλευρα υπέρ των εμβολίων. Υπάρχουν αξιόλογοι επιστήμονες διεθνούς κύρους που έχουν αντίθετη απόψη, αλλά δεν τους αφήνουν να ακουστούν. Θα έπρεπε να γίνονταν καθημερινά στις τηλεοράσεις διεξοδικές συζητήσεις με ισότιμη εκπροσώπηση όσων υποστηρίζουν και όσων αντιτίθενται στα εμβόλια. Κάτι τέτοιο όμως δεν γίνεται. Γιατί φοβούνται τον διάλογο; Γιατί φοβούνται την αντίθετη άποψη; Μήπως μας κρύβουν κάτι;

4. Όταν κάποιος δηλώσει ότι προτίθεται να εμβολιαστεί, δεν τον ενημερώνουν διεξοδικά για το τί περιέχει το εμβόλιο και ποιές είναι οι ενδεχόμενες παρενέργειές του. Αυτό αντίκεται στην ιατρική δεοντολογία και στις διεθνείς συνθήκες. Είναι παράνομο και απάνθρωπο. Γιατί αρνούνται τη σφαιρική ενημέρωση; Μήπως μας θέλουν άβουλους και δουλικά υποταγμένους;

5. Τα εμβόλια επιβάλλονται κατά τρόπο δικτατορικό και ύπουλο. Από τη μια λένε ότι ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός και από την άλλη λένε ότι αν δεν εμβολιαστείς δεν θα μπορείς να μπεις στην εκκλησία, να ταξιδέψεις, να εισέλθεις σε ένα πολυκατάστημα, να συμμετάσχεις σε ένα δείπνο κ.τ.λ. Η «εναλλακτική» λύση που προσφέρουν είναι να κάνεις τέστ κάθε τρεις μέρες, για να σπάσουν τα νεύρα σου και οι αντοχές σου, και να υποκύψεις στον εμβολιασμό θέλοντας και μη! Αρνούμαι αυτή τη δικτατορία και αντιστέκομαι σε αυτήν!

6. Οι εμβολιασμένοι (έστω και με μια δόση εμβολίου) δεν χρειάζονται ποτέ πια να κάνουν τεστ, ενώ οι ανεμβολίαστοι πρέπει να κάνουν τεστ κάθε τρεις μέρες! Γιατί; Με ποια λογική; Όπως παραδέχονται οι ίδιοι οι υποστηρικτές των εμβολίων, και οι εμβολιασμένοι ενδέχεται να προσβληθούν από τον ιό και να τον μεταδώσουν. Γι’ αυτό άλλωστε τους επιβάλλουν να φορούν κι αυτοί μάσκα. Οι εμβολιασμένοι ενδέχεται ακόμη και να πεθάνουν από κορωνοϊό. Γιατί λοιπόν οι εμβολιασμένοι να απαλλάσσονται διά παντός από το τεστ; Είναι φανερό: Οι Κυβερνήσεις ΔΕΝ ενδιαφέρονται για την υγεία των πολιτών, είτε αυτοί είναι εμβολιασμένοι είτε είναι ανεμβολίαστοι. Ενδιαφέρονται να κάνουν δύσκολη τη ζωή για τους ανεμβολίαστους, έτσι ώστε να τους αναγκάσουν όλους να εμβολιαστούν, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν λάβει από τις αντιχριστιανικές δυνάμεις-μυστικά κέντρα ελέγχου,που κυβερνούν τον πλανήτη μας.Οι Κυβερνήσεις υπέγραψαν ότι οι φαρμακοβιομηχανίες δεν θα φέρουν καμιά ευθύνη και δεν θα πληρώνουν καμιά αποζημίωση για τις παρενέργειες των εμβολίων τους. Αρνούμαι να υποταχτώ σε αυτή την παγκόσμια απάνθρωπη και αντιχριστιανική συμπαιγνία.

7. Ο άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης, με το προφητικό χάρισμα που του χάρισε ο Θεός, μας έχει προειδοποιήσει εδώ και δεκαετίες ότι οι επιδημίες και τα εμβόλια θα χρησιμοποιηθούν ως μέσο εξαναγκασμού, εκφοβισμού και απόλυτου ελέγχου των ανθρώπων, για να επιβληθεί μια παγκόσμια αντιχριστιανική κυβέρνηση. Πληροφορούμαστε ότι μεγιστάνες του πλούτου και της τεχνοκρατίας, άτομα που συμμετέχουν σε μυστικές, σκοτεινές οργανώσεις, καθοδηγούν και χρηματοδοτούν την παγκόσμια εμβολιαστική εκστρατεία: Ως πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός δεν θέλω «να παίξω το παιχνίδι» των αντίθεων σκοτεινών δυνάμεων.

8. Ήδη έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις κατά τις οποίες ανεμβολίαστα άτομα που είχαν επαφή με εμβολιασμένους παρουσίασαν αναπάντεχα σοβαρά προβλήματα υγείας (περικαρδίτιδα, έρπητα ζωστήρα, πνευμονία, θρόμβους αίματος στα άκρα και στον εγκέφαλο, Bell’s Palsy, κολπική αιμορραγία,ακόμη και αποβολές κυοφορουμένων εμβρύων). Οι εμβολιασμένοι ενδεχομένως να μεταδίδουν ή να εκπέμπουν κάτι που προκαλεί βλάβες στην υγεία όσων βρίσκονται κοντά τους. Δεν θέλω να γίνω αιτία να πάθει ζημιά από εμένα για αυτόν τον λόγο κάποιος συνάνθρωπός μου.

9. Υπάρχουν ασφαλείς και μακροχρόνια δοκιμασμένοι τρόποι για να προστατεύσω τον εαυτό μου και τους γύρω μου από τον κορωνοϊό: Να τηρώ τους κανόνες υγιεινής, να έχω υγιεινή διατροφή και υγιεινές συνήθειες ζωής και να λαμβάνω τα σωστά συμπληρώματα διατροφής που προστατεύουν από τον κορωνοϊό: Βιταμίνη C, βιταμίνη D3, βιταμίνη K2, ψευδάργυρο, μαγνήσιο και κερσετίνη. Μπορώ ακόμη να λαμβάνω προληπτικά και υδροξυχλωροκίνη,πάντοτε ασφαλώς κατόπιν ιατρικής συμβουλής. Προτιμώ να ακολουθώ αυτούς τους τρόπους, που είναι ασφαλείς και δοκιμασμένοι, παρά να εισέλθω στον αβέβαιο και ριψοκίνδυνο δαίδαλο των εμβολίων.

10. Υπάρχουν από δεκαετίες δύο πανδημίες,που τα θύματά τους είναι ασυγκρίτως περισσότερα από τα θύματα του κορωνοϊού: Η πανδημία των εκτρώσεων και η πανδημία της πείνας.Κάθε χρόνο εκατομμύρια αθώα παιδιά σφαγιάζονται με τις εκτρώσεις και εκατομμύρια άλλα παιδιά πεθαίνουν από την πείνα. Οι μεγάλοι παγκόσμιοι εγκέφαλοι, που υποτίθεται ότι νοιάζονται για την υγεία των ανθρώπων του πλανήτη, από τη μια προωθούν και υποστηρίζουν τη γενοκτονία των εκτρώσεων και από την άλλη αφήνουν άλυτη την πανδημία της πείνας, για την οποία υπάρχει ασφαλέστατο και αποτελεσματικότατο εμβόλιο, το οποίο λέγεται «φαγητό». Το φαγητό,που υπάρχει άφθονο στον πλανήτη μας, αλλά οι μεγάλοι παγκόσμιοι εγκέφαλοι φρόντισαν να καταλήγει στα σκουπίδια και όχι στα άδεια στομάχια των πεινασμένων παιδιών. Και τώρα, με κυνική υποκρισία, σπεύδουν να εμβολιάσουν όλο τον πληθυσμό της γης. Τα εμβόλια –που είναι τόσο δύσκολο και τόσο δαπανηρό να γίνουν– ξέρουν και μπορούν να τα φτιάχνουν και να τα διοχετεύουν τόσο γρήγορα στους ανθρώπους. Το φαγητό –που είναι κάτι τόσο απλό– πώς δεν τα καταφέρνουν να το προσφέρουν; Δεν τους εμπιστεύομαι! Δεν θέλουν το καλό μας, αλλά την καταστροφή μας! Δεν νοιάζονται για την υγεία μας, αλλά για να περάσουν με τα εμβόλια μέσα στο αίμα μας, στον οργανισμό μαςτις ουσίες που αυτοί θέλουν, για να μας διαχειρίζονται σαν άβουλα όντα.

Για αυτούς τους δέκα λόγους αποφάσισα να ΜΗΝ εμβολιαστώ. Δεν θέλω να αφήσω την ψυχή, τη ζωή και την υγεία τη δική μου και των συνανθρώπων μου στα χέρια αδίστακτων εκμεταλλευτών, που δεν σέβονται ούτε τον Θεό ούτε τους ανθρώπους. Προτιμώ να πάρω στα χέρια μου την ψυχή μου, τη ζωή μου και την υγεία μου και να τα εναποθέσω με βαθιά πίστη και απέραντη εμπιστοσύνη στα χέρια του παντοδύναμου και πανάγαθου Θεού. Κι ακόμη να βοηθήσω όσους συνανθρώπους μου επιθυμούν να πράξουν το ίδιο.

Πηγή: Κίνημα «Χριστιανική Αντίσταση», 12.05.2021