Αναζήτηση

Διάφορα Κείμενα

Αντιμήνσιο Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου

eikona-agiwn-morfou.jpg


eikona-agiwn-morfou.jpg


Ο άγιος Ιάκωβος ‘‘ο με συγχωρείτε

Αρχική Διάφορα Κείμενα Χιλιάδες πιστοί προσεύχονται στον άγιο Νικηφόρο τον Λεπρό
en el fr
Χιλιάδες πιστοί προσεύχονται στον άγιο Νικηφόρο τον Λεπρό Εκτύπωση

Όπως ήδη ανακοινώσαμε προ ολίγων ημερών , ενόψει της δοκιμασίας που επέρχεται η ανθρωπότητα από την λοιμική ασθένεια του λεγόμενου "κορονοϊού", άρχισε  να τελείται καθημερινά ο Παρακλητικός κανόνας προς τον Άγιο Νικηφόρο τον Λεπρό , στον Ναό που ανεγείρεται προς τιμή του στην κοινότητα Περιστερώνας . Δώσαμε μάλιστα και το email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ούτως ώστε να μπορούν οι πιστοί να επικοινωνούν και να στέλνουν ονόματα για τις Παρακλήσεις.

Το αποτέλεσμα της πιο πάνω ενέργειας, που έγινε με τις ευλογίες του Μητροπολίτου μας κ.Νεοφυτου , είναι εκπληκτικό και θεωρήσαμε σωστό όπως γίνει γνωστό σε όλους , προς δόξα Θεού πάντοτε. Τα ονόματα που έρχονται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που δώσαμε είναι χιλιάδες αφού λαμβάνουμε εκατοντάδες μηνύματα κάθε μέρα . Συγκίνηση επίσης έχει προκαλέσει σε όλους μας,  το γεγονός ότι πολλοί πιστοί , μας αναφέρουν στα μηνύματα τους , πως ταυτόχρονα μαζί μας, τελούν και αυτοί την παράκληση στο σπίτι τους την ίδια ώρα . Βλέποντας λοιπόν το αποτέλεσμα αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για την ανταπόκριση να ενώσετε μαζί μας τις προσευχές σας και να διαβεβαιώσουμε πως θα συνεχίσουμε ακόμη πιο έντονα τις Δεήσεις μας  "εν ενι στόματι και μιά καρδία" προς τον Θαυματουργό μας Άγιο,  ώστε σύντομα ο Πανάγαθος Θεός  απαλλάξει σύντομα τον κόσμο του από την ολέθρια αυτή μάστιγα που έφερε η ασθένεια , και μας ενισχύσει πνευματικά ώστε να οδηγούμαστε καθημερινά προς αληθινή μετάνοια και να ζούμε έτι και έτι μέσα στην Χάρη του Παναγίου του Πνεύματος .

Ο Άγιος Νικηφόρος να φωτίζει την ζωή όλων .

Εκ της Ανεγερτικής Επιτροπής .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ:

Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

1 6  ΕΩΣ   2 1   ΜΑΡΤΙΟΥ  2020

 

-Κάθε απόγευμα και  ώρα  5 η Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου.

-Κάθε απόγευμα και  ώρα  6 ο Παρακλητικός Κανόνας προς τον Άγιο Νικηφόρο τον Λεπρό.

-Την Παρασκευή και ώρα 6 μ. μ η ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου  ( Γ’ στάση ).

 

-Το Σάββατο πρωί και ώρα 6:30  ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία .

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Τέλεση καθημερινά Παρακλητικού κανόνα στο παρεκκλήσιο του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στην Περιστερώνα