Αρχική Εκδόσεις Θεομόρφου Νέες Εκδόσεις Εορτολόγιο 2019, Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου
en el fr
Εορτολόγιο 2019, Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Εκτύπωση

Κυκλοφόρησε το νέο εορτολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου 2019, μικρού σχήματος, το οποίο  είναι αφιερωμένο στην αγία μνήμη του  μακαριστού Γέροντος Ελπιδίου (1913-1983) διδύμου αδελφού του αγίου νέου ιερομάρτυρος Φιλουμένου του Κυπρίου. Μεταξύ άλλων περιέχει  κείμενο «Ο όσιος Γέροντας Ελπίδιος (1913-1983), το οποίο συνέγραψε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος.

Επίσης περιέχει αναλυτικό εορτολόγιο εκάστου μηνός, κατάλογο των ελεύθερων ενοριών, ιερών μονών και των κατεχόμενων κοινοτήτων, διάφορες άλλες πληροφορίες σχετικά με την τέλεση γάμων και μνημοσύνων, και πληροφορίες για τη Διοικητική, Πνευματική, Ποιμαντική, Κοινωνική και Πολιτιστική Διακονία της τοπικής Εκκλησίας. Τέλος το εορτολόγιο κοσμείται με τοιχογραφίες από τον ιερό ναό Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης της κοινότητος Μενίκου.

Το νέο Εορτολόγιο διατίθεται από τα Βιβλιοπωλεία «Θεομόρφου» της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου, τηλ. 22824811, ηλεκτρονική διεύθυνση:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Στην  Αθήνα το Εορτολόγιο διατίθεται από  τις  εκδόσεις Σταμούλη Α.Ε. για όλη την Ελλάδα  2105238305.